Facts & Figures

Kosten en Baten elektrisch rijden  Beoordeling

Kosten en Baten elektrisch rijden De keuze voor de aanschaf van een elektrisch vervoersmiddel hangt af van een kosten-baten analyse. Met dank aan het Formule E-team vind u hier een overzicht van een aantal basisgetallen. Lees meerLees meer

De stroom die gebruikt wordt  Beoordeling

De stroom die gebruikt wordt Als elektrische auto’s worden opgeladen met stroom van zonnepanelen of windturbines dan is hun milieuprestatie op alle vlakken zeer goed. In de praktijk zullen meeste elektrische auto’s echter worden opgeladen met de stroommix die Nederlandse elektriciteitsbedrijven samen produceren. Hoe staat het dan met de milieuprestatie? Lees meerLees meer

Oplaadpunten  Beoordeling

Oplaadpunten Het doel is om eind 2012 zo’n 10.000 oplaadpunten in Nederland te hebben. Zover is het nog niet. De stand van zaken in september 2011 is dat er net iets meer dan 2000 oplaadpunten zijn.
Waar vindt u de oplaadpunten?
Lees meerLees meer

Oplaadpunten

Printvriendelijke pagina Tell-a-friend
Oplaadpunten
Het doel is om eind 2012 zo’n 10.000 oplaadpunten in Nederland te hebben. Zover is het nog niet. De stand van zaken in september 2011 is dat er net iets meer dan 2000 oplaadpunten zijn.  

Waar vindt u de oplaadpunten? Op deze sites staan kaarten van Nederland waarop de oplaadpunten zijn aangegeven:
- Oplaadpalen.nl, en
- e-laad.nl.

De stichting e-laad.nl mag 10.000 oplaadpunten gratis plaatsen voor gemeenten en voor bezitters van een elektrische auto. Zij geven hierbij aan dat de komende jaren te beschouwen zijn als een proefperiode , waarin zij samen met gemeenten, e-automobilisten en andere partners ervaring gaan opdoen met het opladen van elektrische auto’s. Daarover zeggen ze verder: “U zult nu en dan merken dat wij met een proef bezig zijn. Als u wilt opladen bij een van onze oplaadpunten, dan kan het zijn dat de software niet goed werkt, dat het oplaadpunt uw pasje niet herkent of dat een benzineauto de oplaadplek bezet houdt. Wij hopen dat u hiervoor begrip zult hebben en ons zult helpen om van onze fouten leren. Uiteindelijk leidt onze proef tot een netwerk van oplaadpunten dat nodig is om elektrisch rijden in Nederland mogelijk te maken.”


Reviews
Reageer!.
Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Geef uw mening.

 Beoordeling
-->
Lyrics Music by ViArt CMS